Publicar una activitat a l’Agenda de l’Ajuntament de Molins de Rei és molt fàcil.
Has de seguir els següents passos:

  • Omple el formulari amb la informació de la teva activitat.
  • La teva activitat serà publicada després de ser validada per l’Ajuntament. Recorda que pots publicar tantes com vulguis!

Normes de publicació

Normes per incorporar continguts a l’agenda del web municipal www.molinsderei.cat

Els continguts de l’agenda del web municipal es constitueixen com espais oberts a la ciutadania per difondre les activitats i events que es desenvolupen a Molins de Rei.

Els continguts proporcionats per tercers aliens a l’Ajuntament són única i exclusivament responsabilitat d’aquests, en qualsevol cas l’Ajuntament no assumeix la veracitat i integritat d’aquests continguts ni es fa responsable de les possibles conseqüències que s’en derivin.

L’Ajuntament de Molins de Rei es reserva el dret de suprimir aquells continguts que consideri inadequats que incompleixin les normes bàsiques de convivència i respecte. Així mateix, l’Ajuntament de Molins de Rei,,a través del seu equip de moderació, podrà decidir limitar la visibilitat i distribució dels continguts publicats.

L’Ajuntament podrà eliminar i/o modificar en qualsevol moment continguts sense previ avís. Així mateix, l’Ajuntament de Molins de Rei podrà vetar l’accés d’aquells continguts que reincideixin en una actitud inadequada i que no facin cas dels missatges d’avís de l’equip responsable de moderació.

Incorporar un contingut implica les normes de participació en l’agenda del web municipal.

Els usuaris es comprometen a complir les normes bàsiques de participació que es descriuen a continuació: 

  1. Respectar les normes bàsiques de convivència: s’eliminarà qualsevol contingut que sigui difamatori, obscè, insultant, contingui amenaces o inciti a cometre qualsevol acte no permès per la legislació vigent.
  2. Respectar la dignitat de la persones i el principi de no discriminació per motius de raça, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social.
  3. Respectar la identitat: s’eliminaran els continguts que estiguin signats per persones que usurpin la identitat d’altres o que denoten una intencionalitat perversa.
  4. Respectar la netiqueta pròpia d’un espai electrònic: evitar les majúscules (dóna aparença de cridar o estar enutjat), evitar reproduccions de textos d’autors aliens sense aportar comentari propi algun, citar sempre les fonts i respectar els drets d’autor.
  5. Ajustar-se a l’objectiu de l’agenda: s’eliminaran els continguts repetits o aquells que no s’ajustin als a la finalitat de l’agenda o tinguin fins comercials ( ‘spam’).
  6. Evitar continguts comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals. S’eliminaran tots els continguts  que anunciïn o posin a la venda qualsevol béns o serveis, o realitzin o promoguin enquestes, concursos.
  7. No es mantindrà correspondència per correu electrònic ni s’atendran visites o trucades telefòniques sobre els continguts publicats i no publicats en el web.
  8. L’Ajuntament de Molins de Rei no es fa responsable dels continguts publicats pels usuaris en l’agenda.