Molins de Rei té un enorme i destacat teixit comercial, social i associatiu, amb grans inquietuds i molts projectes, una vila emprenedora, amable i capdavantera gràcies a la seva gent. Amb més de 600 comerços i dues associacions de comerciants, el BotMol i l’associació de Venedors del Mercat Municipal.  La dinamització del comerç local  es potencia mitjançant MdR Centre de Comerç.

con un Mercat Municipal, que  comporta importants beneficis econòmics i socials al municipi. Al mateix temps, l’existència d’un Mercat Municipal dinamitzant i econòmicament actiu és un incentiu a la creació de nous negocis a l’interior dels mercats per revitalitzar aquest sector del comerç. El Mercat té un paper clau en la configuració de la Vila per fer-la més sostenible a escala social, econòmic i mediambiental, sent la locomotora comercial que encapçala el Molins de Rei Centre de Comerç.

 

Suport a la restauració molinenca

la COVID-19 encara no ens permet gaudir de l’entorn i l’experiència gastronòmica de la nostra vila, Des de l’Ajuntament de Molins de Rei et recordem que podem ajudar a la restauració local demanant servei a domicili o per emportar.

Bars, Restaurants i Cafeteries amb servei per emportar i/o domicili

 

Últimas noticias

Ver más noticias